Ja näin alkaakin sitten iloisissa merkeissä allekirjoittaneen blogiura. Saa näin blogikirjoittelun kautta vähän enemmän tietoa meidän puuhista, kun pelkille nettisivuille ei aina kaikkea muistakkaan laittaa.

 

Niin päästäänkin niihin iloisiin uutisiin, eli perhe on lisääntynyt ihan kunnolla viiden hengen voimin. Mandin pennut päättivät syntyä oikein sopivana päivänä (tai ainakin tämäkin harvapää muistaa tuollaisen päivän) eli täyden kympin pennut.

 

Kaikki pennut olivat hyvin 200 g painoisia, pientä vaihtelua. Ja nyt kun pennut ovat viikon kasvaneet, niin paino on melkeinpä kaikilla tuplaantunut. Eli kyllä Mandilla vaan vielä virtaa riittää hoitaa pennut, vaikka ikää onkin jo vähän päälle 8 v. Ja kalkinpuuttestakin selvittiin, kun huomattiin tarpeeksi nopeasti, että nyt on joku hassusti, kun ei pennut kasvaneet.

 

Kyselyitä pennuista on tullut melko vähän. Eli kaikki 5 pikkuruista ovat vielä vapaana. Yhteissaldoksi tuli 2 urosta ja 3 narttua ja kaikki ovat väriltään soopeleita, jokainen hieman eri sävyinen