Ja niin vaan alkaa lähestyä se aika, kun pennut ovat valmiita lentämään pesästä. Vielä viimeinen viikko, jolloin saa seurata pikkuisten elämää ja temmeltämistä. Ja onhan sitä sitten leikittykin! Koko pienen koiran innolla on jaksettu painia siskojen ja veljien kanssa. Ja onpa meidän bordercollie Viivikin alkanut leikkiä pentujen kanssa. Vaikka aluksi pennut olikin niiiin inhottavia!

 

Pennut ovat alkaneet muuttua luonteeltaan enemmän ja enemmän. Siru on kunnon äkäpussi. Siru-pikkupiru aina tappelemassa toisten kanssa ja ärinät ja murinat kuuluu sanavarastoon. Ja Sirusta tuli meidän sijoituskoira. Uskon, että Viltsu pärjää tämän pikku neidin kanssa ihan loistavasti! Ja sitten on Pulla. Oikein herra pullapoika! Pullalle maistuu ruoka enemmän kuin hyvin! Ensimmäisenä aina syömässä ja löytää ruokaa ihan kummallisista paikoista. Ja Pulla tykkää sylissä olosta. Aina tulee viereen katsomaan, että ottaisitkos minut syliin. Ja ensimmäisenä vierailla on kyllä sylissä Pulla. Sitten pentueen toinen äijä, eli Hese. Hese on kyllä maailman kiltein koiranpentu. Hese on kiltti jätti nimittäin kokoa ja karvoja Heseltä löytyy vaikka kuinka ja luonne on täyttä kultaa. Tytöistä Diana on pikkuprinsessa kaikkein eniten. Diana on rakenteltaankin kaikkein siroin ja luonteeltaan hyvin kiltti. Äxä puolestaan on Sirun ja Dianan välimuoto. Aina välillä sille tulee hepuleita ja välillä taas ollaan niin kilttiä tyttöä, kuin ei koskaan tekisi mitään villiä ja vaarallista Eli aika sekamelskan näistä saa aikaiseksi, kun kaikki juoksentelevat ympäri taloa keksien kukin mitäkin kivaa tekemistä!

 

Tällä hetkellä nartuista on varattu 2. Eli sijoitusnarttu on löytänyt oman kotinsa ja Äxä on varattu alustavasti.  Eläinlääkäri tarkasti pennut 16.11 ja kaikki oli kunnossa. Samalla pennuille laitettiin sirut. Pennut saivat uudenmalliset sirut, joissa on lämpötilatunnistin. Eli kun koiralta tarkistaa mikrosirun näkee samalla koiran ruuminlämmön ilman erillistä mittausta. Tämä oli minulle ihan uusi juttu! Vielä lopuksi pennuista kuvat 7 viikkoisina.

 

Lasya's Bullseye

 

 

 

Lasya's The One With Zero

 

Lasya's Miss X

 

Lasya's Spanish Diana

 

Lasya's Hesekiel